Latest News

Stay updated with the latest news: Experience the magic of Chopin at Pristina's premier music festival!

Cover for Chopin Piano Fest Prishtina
5,341
Chopin Piano Fest Prishtina

Chopin Piano Fest Prishtina

Linku për biletat:
bit.ly/3y78lfa

Sonte, në emisionin "Fjalë e Tinguj" të cilin mund ta ndiqni në RTK nga ora 22:30, mund të dëgjoni më shumë mbi rrugëtimin e Chopin Piano Fest Prishtina! Sonte, e diel, ⏰ 22:30 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Muzika jeton përgjithmonë! ... See MoreSee Less
View on Facebook
Një ndërrmarrje kaq komplekse me shumë artistë dhe mbrëmje muzikore të cilësisë së lartë, siq është ChopinPianoFEST Prishtina është e mundur vetëm falë besimit reciprok, partneritetit afatgjatë dhe mbështetjes së fuqishme.Faleminderit / Thank you ... See MoreSee Less
View on Facebook
View on Facebook
Fituesi i Çmimit Special të Edicionit të 14-të të Chopin Piano Fest Prishtina është shpallur në mbrëmjen finale të festivalit më 9 qershor. Para Jurisë Profesionale të përbërë nga Sofya Gulyak🇬🇧, dhe Marin Gjollma🇦🇱, më datën 1 Qershor është mbajtur gara pianistike dhe çmimi i ka takuar pianistes së re Eleonida Elezi 🌟, studente e Fakultetit të Arteve të Universiteti i Prishtinës, në klasën e prof. Lejla Haxhiu Pula. Jemi shumë të lumtur që këtë vit, ky çmim është përkrahur nga Sunny Hill Foundation, që për festivalin tonë paraqet një bashkëpunim të ri dhe shumë të çmuar. ... See MoreSee Less
View on Facebook
Momente nga mbrëmja përmbyllëse e ChopinPianoFEST Prishtina me performancën mahnitëse të maestro Giovanni Bellucci.Në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës Kryeqyteti Prishtina dhe Ambasciata d'Italia a Pristina - Embassy of Italy in PristinaNë kuadër të festës për 25 vjetorin e çlirimit të Prishtinës#përtyprishtinë ... See MoreSee Less
View on Facebook
Mbrëmja përmbyllëse e ChopinPianoFEST Prishtina kurorëzoi me sukses Edicionin e 14-të me performancën mahnitëse të maestro Giovanni Bellucci, një pianist i shquar Italian, i cilësuar nga kritika muzikore si një ndër 10 pianistët më të mirë në botë. ... See MoreSee Less
View on Facebook
Momente nga mbrëmja operistike me Ulpiana Aliaj, Soprano nga Shqipëria dhe Peter Valentovich pianist nga Slovakia. ... See MoreSee Less
View on Facebook
𝐂𝐞𝐫𝐞𝐦𝐨𝐧𝐢𝐚 𝐩𝐞̈𝐫𝐦𝐛𝐲𝐥𝐥𝐞̈𝐬𝐞 𝐦𝐞 𝐆𝐢𝐨𝐯𝐚𝐧𝐧𝐢 𝐁𝐞𝐥𝐥𝐮𝐜𝐢𝐄 𝐝𝐢𝐞𝐥, 𝟗 𝐐𝐞𝐫𝐬𝐡𝐨𝐫𝟐𝟎:𝟎𝟎 𝐡𝐫𝐬Në bashkëpunim me Komunen e Prishtinës Kryeqyteti Prishtina dhe Ambasciata d'Italia a Pristina - Embassy of Italy in PristinaNë kuadër të festës për 25 vjetorin e çlirimit të Prishtinës#përtyprishtinë ... See MoreSee Less
View on Facebook
Mbrëmja operistike në ChopinPianoFEST solli një bashkëpunim muzikor të shkëlqyeshëm në mes të Ulpiana Aliaj, Soprano nga Shqipëria dhe Peter Valentovich, pianist nga Slovakia. Repertori i interpretuar mjeshtrisht nga të dy artistët, përfshirë edhe interpretimin solistik të pianistit, përfshiu ariet e popullarizuara nga Rossini, Bize, Lehar, Mozart, Dvorak e Donizetti, e Arditi. U interpretuan edhe kompozime të kompozitorëve shqiptarë Naçi dhe Rushiti.Mbrëmja u përkrah nga MKRS dhe Zyra e Ndërlidhjes së Sllovakisë në Kosovë. ... See MoreSee Less
View on Facebook