Scena Juvenis

Scena Juvenis

Students from University of Prishtina

Program

LISA SAHATÇIU Piano
Çmimi special “Chopin PianoFEST Prishtina 2021”
SHMM “ PRENKJAKOVA”  Prishtinë
F. Chopin: Nocturno op.48, nr.1
F. Chopin: Etude op. 25nr.11
Klasa: prof. Agron Shujaku.
ALBA  BASHA Flaute, viti i II
Universiteti i Prishtinës.
E. Bozza Image for solo flute.
Klasa: prof. Venera Kajtazi
MJELLMA IBRAHIMI Piano, viti i I
Universiteti i Prishtinës
F. Schubert: Impromtus op. 90, nr 1.
Klasa: prof. prof. Lule Elezi.
URIM MALIQI Gitarë, viti i II,
Universiteti i Prishtinës
A.Piazzolla Otoño Porteño (Arr for guitar Sergio Assad).
Klasa: Drilon Çoçaj
ENDRIT MALA Violinë, viti i II.
F. Kreisler: Siciliano & Rigaudon “për violinë dhe piano
Leufat Buçuku, Piano
Klasa: Prof. Sihana Badivuku.
ENTELA QARKAGJIA Violë, viti I
Universiteti i Prishtinës
V. Beqiri: Quasi Kaba
Melos Buza Piano
Klasa: Prof. Blerim Grubi
BELINDA MEHANA Fagot, viti i I
Universiteti i Prishtinës
K. Schoonenbeek: “Introduction and song” për fagot dhe piano
Melos Buza Piano
Klasa: Prof. Meriton Ferizi
DAFINA KERLESHI Piano, viti i III
Universiteti i Prishtinës
F. Ibrahimi: Toccata
Klasa : Prof. Valbona Petrovci
ANDA KRELANI Trompetë, viti i IV
G. Balay: Prelude et Ballade
Melos Buza
Klasa: Prof. Avni Krasniqi
DEA BAJRAMI Piano, viti i I
F. Liszt: Mazzepa Etude transcedentale nr.4
Klasa: Prof. Lejla Pula
ELVIRA MAZHIQI soprano, viti i II
G. Donizetti ” La Favorita Fia dunque vero …O mio Fernando.
P. Jakova: “Mrika”, Zemrën Mrikë unë s’po ta prish…
Agron Shujaku, Piano
Klasa: Prof. Merita Juniku
TRIO:
MEGI REXHEPI klarinet,.
POEMA DYLHASI çello
ERANDA MEKA Piano
L. van Beethoven: Clarinet Trio in B- dur op.11
Klasa: Prof. Antonio Gashi.
PIANO DUO
ELEONIDA ELEZI, ADEA HALILI
J. Brahms: Hungarian dances nr 1, 2, 5.
Klasa: Prof. Lejla Pula
Project details