Piano Podium

Piano Podium

Koncertet për Piano dhe orkestër në interpretim me dy piano

TRIUMF ARLLATI Viti i II
J. S. Bach: Koncert për piano dhe orkestër harkore d- mol, nr.1 BWV 1052.
( Koha e I)  Klasa: prof. Alberta Troni
Piano 2 Melos Buza
VLERA KRYEZIU Viti i IV.
L. v. Beethoven: Koncert për Piano dhe Orkestër nr. 3, c- moll- Koha e I.
Klasa: Prof. Lule Elezi
Piano 2 Pranvera Hoxha
SINDI ZDRAVA Viti i III, mysafire, Universiteti i Arteve,Tiranë.
E. Grieg: Koncert për Piano dhe Orkestër  a- mol, Koha I.
Klasa: Prof. Merita Rexha Tërshana
Piano 2: Hepi Kajca
ERA HALITI Absolvente
E. Grieg: Koncert per Piano dhe Orkester,  a- mol – Koha e III.
Klasa: Prof. Lejla Pula
Piano 2 Leufat Buçuku
ARBËRESHA SHEHU Master
C. Saint Saens: Koncert për Piano dhe Orkestër nr. 2, g- mol, – Koha e I
Klasa: prof. Lejla Pula
Piano 2 Melos Buza
HEPI KAJCA Viti i II,  Universiteti i Arteve- Tiranë.
Çesk Zadeja Koncert për Piano dhe Orkester, (95 vjetori i lindjes se
kompozitorit).
Klasa: prof. Merita Rexha Tërshana
Piano 2: Sindi Zdrava
Project details